Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.10.2014

За наполяганням прокуратури, винуватця смертельного ДТП засуджено до 5 років позбавлення волі

     Апеляційним судом Львівської області задоволено апеляційну скаргу прокуратури Львівської області та скасовано вирок стосовно водія, що перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп’яніння скоїв дорожньо-транспортну пригоду зі смертельними наслідками.
     Зокрема, останній допустив зіткнення з іншим автомобілем, внаслідок чого загинула пасажирка цього транспортного засобу, а водій отримав важкі тілесні ушкодження.
     Незважаючи на здобуті докази, які свідчать про вину останнього у вчиненні цього злочину при обтяжуючих обставинах, вироком Пустомитівського районного суду йому було призначено покарання у виді позбавлення волі строком лише на 3 роки з позбавленням права керувати транспортним засобом на такий же термін.
     Не погоджуючись із таким рішенням, прокуратурою внесено апеляційну скаргу з вимогою призначити зазначеній особі більш суворе законне покарання.
     Відтак, апеляційним судом Львівської області задоволено вимоги прокуратури Львівської області та в повному обсязі та засуджено винуватця ДТП до 5 років позбавлення волі з одночасним позбавленням права керувати транспортним засобом строком на 3 роки.
 

 

     Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 2655