Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.10.2014

Відбулось засідання Колегії Консультативної ради громадських фахівців при прокуратурі Львівської області

     У прокуратурі Львівської області 30 жовтня відбулося засідання Колегії Консультативної ради за участю в.о. прокурора Львівської області Володимира Поліщука, заступників прокурора області, активістів громадських організацій та фахівців з юриспруденції.
     Основне питання, яке було винесено на порядок денний, - забезпечення громадського контролю за станом виконання Закону України «Про очищення влади». Під час засідання ініційовано формування окремої робочої групи у складі 6 осіб із членів Консультативної ради з метою аналізу реалізації органами прокуратури вимог вказаного Закону.
     Крім цього, обговорено ефективність напрацьованих механізмів співпраці комісій Консультативної ради з відомством.
     Зокрема, в.о. прокурора Львівської області Володимир Поліщук відзначив результативність діяльності дорадчого органу та дієву допомогу членів Ради у виконанні поставлених перед прокуратурою завдань щодо утвердження верховенства права, захисту інтересів громадян і держави від неправомірних посягань.
     Нагадаємо, Консультативну раду при прокуратурі Львівської області було створено у квітні 2014 року з метою налагодження конструктивного діалогу із громадськістю та забезпечення прозорості діяльності органів прокуратури.
 

     Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 2923