Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.11.2014

Затримано «на гарячому» посадовця Львівської міської ради

     Сьогодні, 4 листопада, за процесуального керівництва управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури Львівської області, «на гарячому», при одержанні неправомірної вигоди в сумі 500 доларів США затримано посадовця Львівської міської ради.
     Вказані кошти останній отримав від приватного підприємця за не притягнення його до адміністративної відповідальності, та не вжиття заходів щодо демонтажу зовнішньої реклами і вивісок на об’єктах торгівлі.
     На цей час у кримінальному провадженні, розпочатому за ч.3 ст.368 КК України, проводяться невідкладні слідчі дії.
      Принагідно нагадаємо, що триває розслідування стосовно трьох посадовців з числа керівництва однієї із районних адміністрацій Львівської міської ради, які були викриті 30 жовтня при одержанні 20 тис. грн. неправомірної вигоди від керівника товариства з обмеженою відповідальністю. Наразі двом із затриманих оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 368 КК України, а також обрано запобіжні заходи у виді взяття під варту та визначено розмір застави.
 
 
 

 

     Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 2319