Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.01.2015

На Львівщині затримано та взято під варту наркоторговців

     За процесуального керівництва прокуратури Червонограда, викрито та затримано 3 мешканців міста, які підозрюються у незаконному придбанні, виготовленні, зберіганні та збуті на території Львівської області особливо небезпечних наркотичних засобів, а саме опію ацетильованого.
     Вказані особи, будучи уже неодноразово судимими, здійснювали свою злочинну діяльність упродовж тривалого часу в спеціально облаштованому для цього помешканні, де правоохоронними органами виявлено та вилучено більше 10 л сировини та інших препаратів, засобів для виготовлення наркотичної  речовини.
     На цей час зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального Кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені за попередньою змовою групою осіб).
     За ініціативою прокурора, їм обрано запобіжні заходи у виді тримання під вартою.
     Зазначимо, що згідно з чинним законодавством, підозрюваним у скоєнні таких правопорушень загрожує позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

     

     Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1838