Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.02.2015

У Львові судитимуть торгівця людьми

Сьогодні, 26 лютого, прокуратурою Львівської області скеровано до Галицького районного суду міста Львова обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно мешканця Львівщини, який мав намір відправити чотирьох жінок у Державу Ізраїль для сексуальної експлуатації.

Обвинувачений, достовірно знаючи, що дівчата, троє з яких - переселенці зі східних регіонів, перебувають в скрутному матеріальному становищі, завербував їх для такої «роботи», обіцяючи при цьому високу оплату, безпеку та комфортні умови проживання.

Реалізації цього злочинного плану перешкодили правоохоронні органи, якими затримано його в Міжнародному аеропорту «Львів» ім.Данила Галицького.

Дії зловмисника прокуратурою кваліфіковано за ч. 2 ст. 149 Кримінального Кодексу України (торгівля людьми щодо кількох осіб, вчинене за попередньою змовою групою осіб), санкція якої передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років з конфіскацією майна.

На цей час останній перебуває під вартою.

Зазначимо, що у рамках окремого кримінального провадження слідством встановлюється особа спільника зазначеного громадянина, який діяв з ним у змові.

 

 

                Прес-служба прокуратури Львівської області

 

кількість переглядів: 3088