Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.07.2015

У прокуратурі Львівської області проведено нараду під головуванням виконувача обов’язків Генерального прокурора України Володимира Гузиря

     Під час заходу, що відбувся за участю прокурорів Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської, Чернівецької, Волинської та Рівненської областей, розглянуто низку актуальних, передусім для Західного регіону, проблем та завдань, негайного вирішення яких вимагає від прокуратури та правоохоронних органів Президент України Петро Порошенко.

     «Сьогодні, проводячи нараду у рамках візиту до Львова, Президент України поставив чітку вимогу щодо підвищення ефективності боротьби з корупцією, контрабандою та зловживаннями на митниці. Відтак, від вас, як керівників прокуратур прикордонних областей, керівництвом Генеральної прокуратури України очікуються реальні результати та якісна перебудова роботи на цих напрямках уже у найближчий час», – наголосив Володимир Гузир.
      Виконувач обов’язків Генерального прокурора України також акцентував увагу присутніх на необхідності посилення протидії злочинності у західних областях та забезпечення невідворотності законного покарання для винних осіб.
     Крім цього, він окреслив основні етапи реформування системи органів прокуратури України відповідно до положень нового Закону України «Про прокуратуру».
     «Президент України Петро Порошенко і суспільство вимагають створення нової прокуратури з новими підходами у роботі та кадрами, які стануть рушієм реформування всієї системи органів прокуратури. Саме такі докорінні зміни – це запорука розвитку нової сучасної держави із європейськими цінностями та стандартами», – резюмував Володимир Гузир.
 
 

 

     Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 2410