Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.10.2015

Інформація керівництва Львівської міської ради щодо численних звернень у правоохоронні органи з приводу підпису п. А. Павліва не відповідає дійсності

Нещодавно у ЗМІ прозвучала інформація про те, що посадові особи Львівської міської ради упродовж 2011-2015 років неодноразово скеровували до правоохоронних органів звернення про нібито факти підроблення підписів директора департаменту містобудування у документах, які давали право на здійснення будівельних робіт, при тому належного реагування з боку правоохоронців не було.

З огляду на викладену інформацію, прокуратурою Львівської області ґрунтовно вивчено вказане питання.

Відтак з’ясовано, що до прокуратури надійшло 5 звернень посадових осіб міської ради з окресленої тематики.

Зокрема, чотири від Департаменту містобудування Львівської міської ради про можливі порушення під час будівництва об’єктів за адресами: м. Львів вул. Коциловського, 13; вул.. Величковського,70; та вул. І.Франка, 129. За результатами, проведених органами контролю та органами слідства перевірок, фактів порушень містобудівного законодавства не встановлено.

Водночас одне звернення наприкінці вересня поточного року надійшло від міського голови щодо перевірки дотримання вимог законодавства при здійсненні будівельних робіт по вул. Голубовича, 37 у м. Львові.

Вказане звернення, відповідно до вимог Закону України “Про міліцію”, Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, Закону України “Про охорону культурної спадщини” та Закону України “Про державний контроль за використанням та охороною земель”, скеровано для розгляду по суті до ГУ МВС України у Львівській області, Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції України у Львівській області, Львівської обласної державної адміністрації та Державної інспекції сільського господарства в Львівській області за належністю. Перевірки на даний час тривають.

Щодо звернення директора департаменту містобудування Львівської міської ради Павліва А.П. з приводу підроблення наказу департаменту про видачу містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на вул. Личаківській, 259 у м. Львові, Личаківським районним відділом органів внутрішніх справ проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.358 КК України.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

 

кількість переглядів: 2259