Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.02.2016

Завдяки втручанню прокуратури Львівської області постановлено стягнути більше 86 млн грн на користь Державного агентства автомобільних доріг України

Постановою Львівського апеляційного господарського суду задоволено апеляційну скаргу прокуратури на рішення господарського суду Львівської області та постановлено стягнути з ТзОВ «ХОКА-Україна» та «Joca Ingenieria Y Construcciones, S.A» більше 86 млн грн на користь Державного агентства автомобільних доріг України.

Вказану суму коштів підприємства повинні відшкодувати у зв’язку із заборгованістю за контрактом із Агентством та завданими збитками.

Зазначимо, що рішенням господарського суду Львівської області від 18.05.2015 було лише частково задоволено позов Державного агентства автомобільних доріг України та постановлено стягнути із згаданих компаній загалом 8,9 млн грн, натомість у задоволенні решти позовних вимог на суму понад 77,7 млн грн відмовлено.

Відтак, у розгляд вказаної справи з метою представництва інтересів держави вступила прокуратура Львівської області та домоглася прийняття законного рішення апеляційним судом про стягнення усієї суми коштів.

 

 

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 2214