Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.07.2016

На Львівщині правоохоронці затримали автомобіль на якому перевозили близько 20 000 пляшок горілки сумнівного походження. Розпочато розслідування

Учора, 28 липня, близько 22:00 години співробітниками управління захисту економіки національної поліції Львівської області в с. Добряни Стрийського району на посту «Плай Добряни» виявлено автомобіль, котрий перевозив горілчані вироби в кількості близько 20 000 пляшок об’ємом 0,5 л кожна із можливими ознаками підроблення марок акцизного збору.

У зв’язку з цим, Стрийською місцевою прокуратурою дано доручення районному відділу поліції невідкладно внести відомості за вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.199 КК України.

Процесуальне керівництво у даному кримінальному провадженні здійснюється Стрийською місцевою прокуратурою. На даний час, уже скеровано до суду клопотання про тимчасовий доступ до даного автомобіля та надано процесуальним керівником відповідні доручення слідчому. Тривають інші слідчі дії, спрямовані на з’ясування всіх обставин у справі.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

 

кількість переглядів: 2109