Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.08.2016

На Львівщині розпочато розслідування за фактом ухилення від сплати 10 млн грн податків службовцями ДП «Стрийське лісове господарство»

Прокуратурою Львівської області спільно із ГУ ДФС у Львівській області викрито факт ухилення від сплати податків службовими особами ДП «Стрийське лісове господарство».

Встановлено, що останні у 2015-2016 роках з метою «мінімізації» витрат безпідставно перераховували кошти на фізичних осіб-підприємців, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, що призвело до несплати податку на прибуток у сумі майже 10 млн грн.

У рамках вказаного кримінального провадження, розпочатого за ч.3 ст.212 КК України, на підставі ухвал суду, 16 серпня цього року проведено 17 обшуків у ДП «Стрийське лісове господарство», його структурних підрозділах та у помешканнях службових осіб, де вилучено фінансово-господарські документи, чорнові записи діяльності та звітності підприємства.

Досудове розслідування у цьому провадженні проводиться слідчими ГУ ДФС у Львівській області за процесуального керівництва прокуратури області. Наразі тривають слідчі дії, спрямовані на відшкодування завданих державі збитків і притягнення винних осіб до відповідальності.

 

 

 

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 2258