Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.09.2016

Посадовця Львівської міської ради судитимуть за систематичне невиконання судових рішень

Львівською місцевою прокуратурою №1 затверджено та скеровано до Галицького районного суду міста Львова обвинувальний акт щодо виконувача обов`язків директора Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, якою умисно протягом тривалого часу не виконувалися судові рішення.

Остання протягом 2016 року умисно не виконувала судові рішення, постановлені в інтересах ряду громадян, щодо зобов’язання видати ордери на вселення до житла.

Не вплинули на таку позицію посадовця місцевого самоврядування навіть неодноразово накладені штрафи в межах примусового виконання судового рішення виконавчою службою.

Відтак, дії в.о. директора Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради кваліфіковано за ч.2 ст.382 КК України. (умисне невиконання рішення суду, яке набрало законної сили, вчинене службовою особою).

 

Довідково: Санкція статті передбачає покарання у виді накладення штрафу від семисот п'ятдесяти до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади до трьох років.

Прес-служба прокуратури Львівської області
кількість переглядів: 2914