Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.09.2016

Проведено семінар з організації нагляду за додержанням законів при виконанні покарань, не пов’язаних з позбавленням волі

У прокуратурі Львівської області, під головуванням заступника прокурора області Галини Борейко, проведено навчальний семінар на якому розглянуто проблемні питання організації та здійснення перевірок при виконанні покарань, не пов’язаних з позбавленням волі. Зокрема, обговорено особливості прокурорського нагляду за додержанням законів при виконанні покарань у виді конфіскації майна та штрафу, а також за додержанням законів при застосуванні заходів адміністративного впливу, що обмежують свободу громадян.

Участь у семінарі, окрім керівників місцевих прокуратур, прийняли представники Головного управління Національної поліції у Львівській області, Головного територіального управління юстиції у Львівській області та Управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області, на яких безпосередньо покладаються обов’язки щодо забезпечення виконання вищезазначених законів.

На переконання присутніх, проведення таких семінарів дає можливість удосконалити та підвищити рівень кваліфікації на цьому напрямку наглядової діяльності.

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 2210