Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.09.2016

У Стрийському районі правоохоронці виявили цех, де знаходилось більше тисячі ящиків фальсифікованої горілки

На Львівщині правоохоронні органи продовжують боротьбу з незаконним виготовленням та реалізацією фальсифікованих підакцизних товарів.

Як наслідок, сьогодні, 23 вересня, за процесуального керівництва Стрийської місцевої прокуратури районним відділом поліції викрито цех, у якому зберігалося понад тисячу ящиків з лікеро-горілчаними виробами сумнівної якості.

Ще в липні поточного року працівники поліції затримали на території Стрийського району вантажний автомобіль, який перевозив 1047 ящиків горілки з підробленими акцизними марками. Тоді відомості за цим фактом були внесені до ЄРДР та розпочато досудове розслідування за ч.1 ст. 199 КК України, а саме за фактом виготовлення з метою збуту підроблених підакцизних товарів.

Завдяки ефективному розслідуванню у вказаному кримінальному провадженні, правоохоронні органи здобули інформацію про те, що на одній із автостоянок м. Стрия та прилеглій до неї території можуть кустарним способом виготовляти алкогольні напої. З метою перевірки вказаного факту на підставі ухвалу Стрийського міськрайонного суду, упродовж доби проведено 17 обшуків.

Як наслідок, в приміщенні недіючої автомийки виявлено цех із виготовлення фальсифікованої горілчаної продукції, де знаходилося більше 1 тисячі ящиків з лікеро-горілчаними виробами сумнівної якості. Крім того, там зберігалося обладнання та устаткування для їх виготовлення, а також понад 10 тонн спирту, пусті скляні пляшки та корки, акцизні марки, тощо.


Наразі досудове розслідування триває та проводяться першочергові слідчі дії.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

 

 

кількість переглядів: 2146