Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.09.2016

При одержанні 600 доларів США неправомірної вигоди затримано посадовця Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області

Учора, 27 вересня, прокуратурою Львівської області спільно з працівниками Державної прикордонної служби України «на гарячому» при отримані неправомірної вигоди у сумі 600 доларів США затримано одного з начальників відділів Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області.

За вказані кошти посадовець обіцяв трьом іноземним громадянам з Лівану та Марокко посприяти в оформленні документів для в’їзду на територію України.

За вказаним фактом прокуратурою розпочато досудове розслідування за ч.2 ст.369-2 КК України, а саме зловживання впливом за прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави.

На даний час, з метою встановлення обставин вчинення кримінального правопорушення слідчим за участю підозрюваного проводяться першочергові слідчі дії та вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Зазначимо, що це уже не перший корупційний випадок в діяльності службовців управління Державної міграційної служби України у Львівській області.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

 

кількість переглядів: 2602