Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.12.2016

Арештовано ще двох правоохоронців, які відібрали у чоловіка каміння бурштину та грошові кошти

Зокрема, під час досудового розслідування у кримінальному провадженні стосовно оперуповноваженого одного з підрозділів Головного управління Національної поліції у Львівській області підозрюваного в перевищенні службових повноважень з погрозою застосування насильства щодо потерпілого, слідчими прокуратури встановлено ще двох працівників поліції, які погрожуючи зброєю із застосуванням кайданків заволоділи майном чоловіка, а саме камінням бурштину вагою більше 700 гр. та грошовими коштами у сумі понад 4 тис. доларів США.

Відтак, 12 грудня їм було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 365 КК України (перевищення службових повноважень з погрозою застосування насильства щодо потерпілого).

За клопотанням прокурора, судом обрано їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Нагадаємо, напередодні оперуповноваженого одного з підрозділів Головного управління Національної поліції у Львівській області, причетного до вчинення вказаного злочину судом також арештовано.

Досудове розслідування триває.

 

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 2165