Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.01.2017

Прокуратурою Львівської області розпочато досудове розслідування за фактом незаконного збагачення працівником одного з відділів поліції м.Львова

Зокрема, проведеним моніторингом електронної декларації працівника одного із районних відділів поліції м. Львова на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції встановлено, що останнім у листопаді 2015 року набуто транспортний засіб Infiniti QX60, ринковою вартістю 1, 3 млн грн.

У той же час, за поданням прокуратури області керівництвом Головного управління Нацполіції у Львівській області було проведено відповідну службову перевірку на предмет законності набуття вказаного автомобіля. Як наслідок, законність набуття прав на транспортний засіб не доведено.

З огляду на викладене, слідчим управлінням прокуратури Львівської області за вказаним фактом зареєстровано кримінальне провадження за ч.1 ст.368-2 КК України, тобто незаконне збагачення. На даний час триває досудове розслідування.

Зазначимо, що прокуратура області продовжує опрацьовувати подані е-декларації осіб уповноважених на виконання функцій держави та місцевого самоврядування.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

 

кількість переглядів: 2742