Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.01.2017

За клопотанням прокуратури Львівської області судом арештовано організатора злочинної групи, які збували наркотики

Учора, 19 січня, Галицьким районним судом м. Львова за клопотанням прокуратури Львівської області обрано запобіжні заходи затриманим напередодні 4 особам, підозрюваним у зберіганні з метою збуту, збуті небезпечних наркотичних речовин «метадону» за сприяння працівників поліції, один з яких додатково підозрюється в наданні неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище.

Зокрема, організатору діяльності мережі збуту наркотичних засобів обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням розміру застави в сумі 2 млн грн, двом його співучасникам теж арештовано із визначенням застави у 128 тис грн, ще одному підозрюваному суд обрав цілодобовий домашній арешт із покладенням обов’язку носити електронний засіб контролю.

Окрім цього, на даний час, Галицьким районним судом м. Львова вирішується питання щодо накладення арешту на рухоме та нерухоме майно керівника вказаної злочинної групи, у вигляді транспортного засобу марки «Lexus LX 570» та трьох квартир, що розташовані в м. Львові, оскільки вказане майно підозрюваний активно використовував у своїй злочинній діяльності.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1954