Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.05.2017

Завершено досудове розслідування відносно сільського голови, який завдав збитки державі на 3,75 млн грн

За процесуального керівництва Яворівського відділу Городоцької місцевої прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду кримінальне провадження за фактом службової недбалості сільського голови одного з сіл Яворівського району, що спричинила тяжкі наслідки.

Останній, перебуваючи на вказаній посаді, здійснював неналежний розгляд технічної документації під час передачі у приватну власність громадянам земельних ділянок без встановлення їх фактичного місця розташування та цільового призначення. Такі дії посадовця, в подальшому, призвели до незаконної передачі 1,815 га земель вартістю 3,75 млн грн, внаслідок чого заподіяно шкоду інтересам держави.

У кримінальному провадженні службовцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України.

Зазначимо, що за вчинення вказаного злочину сільському голові загрожує покарання до 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі штрафом до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1971