Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.06.2017

У Львові виявлено факт ввезення на територію України підакцизних товарів та іншої продукції іноземного виробництва на суму близько 2 млн грн без сплати митних платежів та податків

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області слідчими Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області в ході розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 212 КК України, проведено слідчі дії, спрямовані на встановлення фактів незаконного ввезення подрібнених партій підакцизних товарів та продукції іноземного виробництва через державний кордон України без сплати відповідних митних платежів та податків для подальшої реалізації останніх.

Зокрема, в ході проведених, на підставі ухвал слідчого судді, обшуків виявлено алкогольні напої та продукти харчування, які у значних кількостях акумулювались на складах у місті Львові і в подальшому реалізовувались через мережу Інтернет та у роздріб за готівкові кошти.

При цьому, орієнтовна вартість вилученого становить близько 2 млн гривень.

Наразі досудове розслідування триває. У кримінальному провадженні проводяться слідчі дії, спрямовані на відшкодування завданих збитків державі.

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 2138