Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.11.2015

Кримінальне провадження про обвинувачення міського голови м. Сколе у корупції скеровано до суду

За процесуального керівництва прокуратури області слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у Львівській області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за обвинуваченням міського голови м. Сколе Львівської області та юрисконсульта цієї ж ради у вимаганні неправомірної вигоди. Нагадаємо, що вказаних посадовців затримано 10 серпня поточного року, які в групі за попередньою змовою вимагали та отримали від підприємця неправомірну вигоду в сумі 18 тис. грн. За вказану суму коштів вони пообіцяли останньому сприяння у перемозі в конкурсі про передачу в оренду об’єкта комунального майна, зменшення орендної плати за користування цим приміщенням та в подальшому його викупі.

На даний час, обвинувальний акт за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368, ч.1 ст. 366 КК України, скеровано до суду.

За клопотанням прокуратури згаданий посадовець відсторонений від посади, а на усе його майно накладено арешт.

Зазначимо, що за вчинення вказаного кримінального правопорушення, передбачено покарання на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

 

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

 

кількість переглядів: 2230