Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.01.2017

До кримінальної відповідальності притягується громадянин України за сприяння діяльності терористичної організації та незаконне поводження з бойовими припасами.

За процесуального керівництва прокуратури області СВ УСБУ у Львівській області завершено досудове слідство у кримінальному провадженні стосовно громадянина України, який підозрюється у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.258-3, ч.1 ст. 263 КК України (сприяння діяльності терористичної організації та незаконне поводження з бойовими припасами).

Розслідуванням встановлено, що підозрюваний сприяв діяльності терористичної організації «ДНР», шляхом передачі терористам інформації про місця дислокації та маршрути переміщення Збройних Сил України, які були залучені до проведення антитерористичної операції на території Донецької області.

В подальшому зазначена інформація використовувалась представниками незаконних збройних формувань при здійсненні терористичних актів проти військовослужбовців України.

10 січня поточного року обвинувальний акт у вказаному провадженні скеровано до суду для розгляду по суті. Санкція вказаних статей передбачає позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1591