Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.06.2017

Відбулась зустріч працівників прокуратури Львівської області з представниками українсько-нідерландського проекту «Peer 2 Peer 4 Правосуддя України»

У Львові пройшла зустріч керівництва прокуратури Львівської області з представниками українсько-нідерландського проекту «Peer 2 Peer 4 Правосуддя України», що виконується міжнародним фондом «Центр суддівських студій» спільно з Центром міжнародного правового співробітництва (Нідерланди) за підтримки Генеральної прокуратури України, Верховного Суду України, Міністерства закордонних справ Королівства Нідерландів на чолі з її керівником Ліно Бросіусом. 

Участь в заході також приймали керівники Львівських місцевих прокуратур №2 та №3, Золочівської та Стрийської місцевих прокуратур, їх заступники та прокурори місцевих прокуратур.

Присутні слухали доповіді щодо окремих питань реформування кримінальної юстиції згідно з європейськими стандартами та передовими практиками.

Також, відбулось активне обговорення проблемних питань в роботі місцевих прокуратур як первинної ланки, визначення пріоритетних напрямків взаємної співпраці.

Підбиваючи підсумки зустрічі, сторони відзначили її конструктивний характер та висловили сподівання на співпрацю у майбутньому.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1890