Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.07.2017

Повідомлено про підозру громадянину України, який брав участь у незаконному збройному формуванні терористичної організації «Луганська народна республіка»

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області слідчим відділом Управління Служби безпеки України у Львівській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно громадянина України який брав участь у незаконному збройному формуванні терористичної організації «Луганська народна республіка».

Останній був викритий і затриманий 28.06.2017 у місті Сєвєродонецьк Донецької області на підконтрольній силам АТО території.

Наразі йому вже повідомлено про підозру за ч.1 ст.258-3 КК України (участь в терористичній організації).

30 червня 2017 року ухвалою Галицького районного суду міста Львова задоволено клопотання слідчого Управління Служби безпеки України у Львівській області, погодженого з прокуратурою Львівської області про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

За вчинення вказаного злочину затриманому загрожує покарання до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1856