Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.07.2017

За сприяння прокуратури Львівської області двох депутатів Львівської обласної та міської рад притягнуто до адміністративної відповідальності за корупцію

За участі прокуратури Львівської області Галицьким районним судом міста Львова визнано винними двох депутатів Львівської обласної та міської рад у вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, а саме за порушення вимог фінансового контролю.

Так, депутат Львівської обласної ради не повідомив на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції про суттєві зміни у своєму майновому стані, а саме придбання приміщення в місті Львові вартістю 1,5 млн грн, чим вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ч.2 ст.172-6 КУпАП.

Також, депутата Львівської міської ради було притягнуто до адміністративної відповідальності за несвоєчасне подання, без поважних причин на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції, декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, а саме за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП.

За наслідками судового розгляду до винних застосовано стягнення у вигляді штрафу. Рішення судів набрали законної сили.

Прес-служба прокуратури Львівської області

 

кількість переглядів: 2009