Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.07.2017

На Городоччині судитимуть місцевого мешканця за незаконне заволодіння родючим шаром ґрунту

За процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду кримінальне провадження відносно жителя міста Городка Львівської області, за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 239-1 КК України (незаконне заволодіння ґрунтовим покривом (поверхневим шаром) земель, якщо це створило небезпеку для довкілля).

Зазначимо, що останній, у травні 2017 року не маючи спеціального дозволу на зняття, збереження, перенесення та використання ґрунтового покриву (родючого шару ґрунту) земельних ділянок, заволодів поверхневим шаром землі з території Долинянської сільської ради Городоцького району, площею 0,45 га, які належать до сільськогосподарських угідь державної власності.

Довідково: Санкція ч. 1 ст. 239-1 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п’ятисот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1761