Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.07.2017

Повідомлено підозру голові сільської ради про отримання неправомірної вигоди

Сьогодні, 28 липня прокурором Львівської області повідомлено про підозру сільському голові одного із районів області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). 

Встановлено, що вказана посадова особа вимагала та одержала від фізичної особи неправомірну вигоду в розмірі 9 тисяч гривень, за надання в оренду двох земельних ділянок, розташованих на території сільської ради, для ведення сільського господарства та садівництва, загальною площею близько 20 га, а також за подальшу передачу у власність зазначеної земельної ділянки.

Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України та вирішується питання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

За вчинення вказаного злочину, законодавством передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

 

 

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 2479