Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.08.2017

Начальнику однієї із районних державних лікарень ветеринарної медицини на Львівщині доведеться сплатити штраф за адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією

За участі органів прокуратури Львівщини у липні 2017 року Сокальським районним судом Львівської області визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією начальника однієї із районних державних лікарень ветеринарної медицини Львівщини за ч. 1, 2 ст. 172-7 КУпАП (неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у неї реального конфлікту інтересів та вчинення дій чи прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів).

Так, останній будучи суб’єктом відповідальності за правопорушення, пов’язані з корупцією, не повідомив у встановлених законом випадках про наявність у нього реального конфлікту інтересів та видав наказ від 03.10.2016 про прийняття на посаду фельдшера ветеринарної медицини своєї дочки, чим вчинив вказане адміністративне правопорушення.

За наслідками судового розгляду до винного застосовано стягнення у вигляді штрафу в сумі 3,4 тис грн. Постанова суду набрала законної сили.

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1963