Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.09.2017

Особам, що організували підпільний цех на Львівщині повідомлено про підозру

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області, учора, 11 вересня, трьом особам, які діяли у складі організованої групи, повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст.199, ст.204 КК України.

Вказані особи підозрюються у відкритті на території Львівської області підпільного цеху, де здійснювалось незаконне виготовлення та продаж фальсифікованих алкогольних напоїв різних торгових марок із підробленими марками акцизного податку.

Нагадаємо, що під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили понад 4 тис пляшок фальсифікату орієнтовною вартістю понад 170 тис грн, а також більше 2 тис марок акцизного податку та 100 л спирту у бочках.

Крім цього, виявлено та вилучено пластикові ємності, фільтри з колбами для змішування спиртовмісних сумішей, електронасос, шланги та інше обладнання, за допомогою якого здійснювалось масове виготовлення підроблених алкогольних напоїв.

На даний час, досудове розслідування у вищезазначеному кримінальному провадженні триває та перебуває на контролі прокуратури області.

Довідково: за вчинене зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк до 7 років.

Окрім цього, варто зазначити, що працівниками прокуратури Львівської області упродовж цього року до судів Львівщини скеровано 9 обвинувальних актів щодо вчинення злочинів у складі організованих груп.

Крім цього, триває досудове розслідування у 2 кримінальних провадженнях, де особам повідомлено про підозру у вчиненні злочинів у складі організованих груп.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1827