Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.11.2017

За вчинення ДТП на Львівщині, внаслідок якої загинуло троє осіб, чоловікові загрожує до 10 років в’язниці

Прокуратурою Львівської області затверджено обвинувальний акт стосовно чоловіка, який підозрюється у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинули троє осіб, а ще двоє травмувались.

Встановлено, що водій автомобіля «Mercedes-Benz-Sprinter», 24.07.2017, рухаючись по трасі «Київ-Чоп», поблизу с.Чишки Пустомитівського району, не дотримався безпечної дистанції та на великій швидкості здійснив наїзд на автомобіль «ВАЗ-2107», який у свою чергу зіткнувася із причепом автомобіля марки «Volvo».

Внаслідок порушення водієм «Мерседеса» правил дорожнього руху, водій та двоє пасажирів «ВАЗу» загинули на місці пригоди, а ще двоє отримали середньої тяжкості та тяжкі тілесні ушкодження.

Такі протиправні дії обвинуваченого кваліфіковано за ч.3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Санкція вказаної статті передбачає покарання від 5 до 10 років позбавлення волі з трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами.

На даний час, зловмисник утримується в «Львівській установі виконання покарань №19», а обвинувальний акт щодо нього скеровано до суду для розгляду по суті.

Зазначимо, що процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснювалось прокуратурою області, яка і забезпечуватиме підтримання державного обвинувачення у суді.

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 2025