Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.11.2017

Прокуратура витребувала із незаконного володіння 176 кв м приміщення у Львові

Львівською місцевою прокуратурою №2, заявлено до Господарського суду Львівської області позов щодо витребування із незаконного володіння нежитлове приміщення по вул. Замкова, 9 у м.Львові.

Вказане приміщення загальною площею майже 176 кв м вибуло із комунальної власності внаслідок шахрайських дій організаторів так званої «Афери століття».

Встановлено, що на підставі підробленого розпорядження Галицької районної адміністрації та реєстраційного посвідчення, приватний нотаріус вніс в державний реєстр відомості щодо права власності на приміщення приватної фірми «Грот», яке згодом, на підставі договору купівлі-продажу, перейшло у власність підприємства «К.Р.О.К.-7».

За результатами розгляду позову прокурора, суд виніс рішення – витребувати із власності ПП «К.Р.О.К.-7» вказане майно та повернути територіальній громаді Львова.

Крім цього, суд скасував незаконну державну реєстрацію на право власності.

Зазначимо, що матеріали досудового розслідування стосовно двох підозрюваних у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.358, ч.4 ст.190, ч.1 ст.209 КК України скеровано до суду.

Разом з тим, ще одного підозрюваного оголошено в розшук.

Також, встановлюються інші особи, причетні до протиправної схеми.

Досудове розслідування за фактом незаконного заволодіння нежитловими приміщеннями Львівської міської ради триває та перебуває на контролі прокуратури області.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 2244