Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.10.2011

Сьогодні прокурор Львівської області Віталій Ковбасюк офіційно представив колективу прокуратури м. Львова новопризначеного першого заступника прокурора міста

     Зокрема, у присутності колективу прокуратури та керівників районних прокуратур міста Львова прокурор Львівської області зачитав наказ Генерального прокурора України від 20 жовтня 2011 року про призначення на посаду першого заступника прокурора м. Львова старшого радника юстиції Соболя Олега Миколайовича, який до цього очолював Дрогобицьку міжрайонну прокурату.
     Представляючи Олега Соболя прокурор області зазначив, що останній працює в органах прокуратури з жовтня 1993 року та зарекомендував себе як працелюбний, старанний, дисциплінований і кваліфікований працівник, а також за сумлінне відношення до виконання обов»язків неодноразово заохочувався Генеральним прокурором України та прокурором Львівської області.
      Віталій Ковбасюк, побажав новопризначеному першому заступнику успіхів на новій посаді, зазначивши, що у зв»язку з підвищенням ролі прокуратури міста Львова і розширенням контрольних та координуючих повноважень, не лише його робота, а й робота всього колективу прокуратури м. Львова повинна зосереджуватись передусім на реальному усуненні порушень закону в місті, захисті інтересів громадян і держави та відшкодування завданої їм шкоди, а також підвищенні рівня довіри у населення до органів прокуратури в цілому.

      Прес-служба прокуратури Львівської області

 

кількість переглядів: 77014