Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.02.2016

Трьом жителям Львова загрожує до 15 років в'язниці за розбійні напади

 

 

 
 
КИЇВ. 5 лютого. УНН. У Львові учасники злочинної групи підозрюються у серії розбійних нападів та грабежів, внаслідок яких постраждалим завдано 6 млн грн збитків. Про це УНН повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області.
 
Так, учасники угрупування у період з грудня 2014 року по вересень 2015 року вчинили 2 розбійних напади, 2 грабежі та крадіжку із проникнення в автомобіль.
 
До вказаної групи входило троє жителів Львова. Спільники ретельно планували напади, залякували своїх жертв та використовували спецзасоби для конспірації.
 
Встановлено, що постраждалим завдано шкоди на понад 6 млн грн.
 
Усім учасникам угруповання повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст.185 (крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах організованою групою), ч.5 ст.186 (грабіж, вчинений в особливо великих розмірах організованою групою) та ч.4 ст.187 (розбій, спрямований на заволодіння чужим майном із застосуванням насильства, небезпечного для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, вчинений організованою групою, що спричинило матеріальну шкоду в особливо великих розмірах) КК України.
 
Їм обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.
 
Підозрюваним загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 15 років волі із конфіскацією майна.
 
Джерело: Всеукраїнське інформаційне агентство «УНН»
 
 

 

 

кількість переглядів: 1931