Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.10.2021

Рейтинг кандидатів на вакантні посади прокурорів Львівської обласної прокуратури у порядку переведення до органу прокуратури вищого рівня за результатами проведення першого етапу добору - виконання практичного завдання

Кадровою комісією з добору на вакантні посади прокурорів Львівської  обласної прокуратури у порядку переведення до органу прокуратури вищого рівня 05.10.2021 затверджено рейтинг кандидатів за результатами проведення першого етапу добору - виконання практичного завдання з метою оцінки рівня володіння практичними навичками та їх уміння у правозастосуванні.
 
Відповідно до пункту 1 розділу VІ Порядку переведення прокурора до органу прокуратури вищого рівня, затвердженого наказом Генерального прокурора від 16.09.2020 № 454 (надалі – Порядок), до співбесіди допускаються кандидати, які за результатами виконання практичного завдання набрали мінімально допустимий бал. Прохідний бал (мінімально допустима кількість набраних балів, які можуть бути набрані) для успішного виконання практичного завдання становить 50 балів (пункт 2 розділу V Порядку).
 
Якщо останній у рейтингу кандидат і наступні за ним отримали однакову кількість балів, такі кандидати включаються до рейтингу та допускаються до наступного етапу добору.
 
Кандидат, не включений до рейтингу, сформованого згідно з пунктом 5 розділу VІІ цього Порядку,  припиняє участь у доборі, а відповідна кадрова комісія ухвалює рішення про припинення участі у доборі такого кандидата.
 

кількість переглядів: 528