Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Прийом документів на добір в окружні прокуратури продовжено до 18 червня

Кадрове перезавантаження органів прокуратури триває –  ще більше кандидатів зможуть взяти участь у доборі на 504 вакантних посади прокурорів в окружних прокуратурах, а також спеціалізованих прокуратурах у військовій та оборонній сфері (на правах окружних).   
Оскільки підготовка пакету документів займає багато часу, наказом Генерального прокурора  продовжено строки їх подачі до 18 червня 2021 року включно. Заявки приймаються в паперовій та електронній формі на адреси: 01011, м. Київ, вул. Різницька, 13/15 або [email protected].
У команді прокуратури чекають професійних та чесних юристів, нові обличчя, які прагнуть змін та готові зробити власний внесок у якісне перетворення органів кримінальної юстиції.
Процес добору кандидатів є аналогічним до атестації прокурорів та складається з кількох етапів. В першу чергу всі кандидати складатимуть тест на знання законодавства. Після цього ті, хто набрав необхідну кількість балів, будуть допущені до другого етапу добору – тестування на загальні здібності. Третій етап – співбесіда, яка включає в себе виконання практичного завдання та перевірку на доброчесність.
Майбутні прокурори повинні бути громадянами України, мати юридичну освіту, стаж роботи у галузі права не менше двох років та бездоганну репутацію.
 

кількість переглядів: 527