Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.11.2014

Прокуратура вимагає законного покарання для організаторів підпільного грального бізнесу у Львові

     Прокуратурою Львівської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно одного із співорганізаторів підпільного грального закладу, що упродовж 2 місяців діяв у Залізничному районі міста Львова.
     У ході санкціонованого обшуку в згаданому закладі виявлено документацію щодо його функціонування, вилучено 15 одиниць комп'ютерної техніки для доступу до азартних ігор та майже 8 тис. грн. здобутої злочинним шляхом готівки.
     При цьому встановлено, що згаданий громадянин забезпечував роботу такого незаконного бізнесу, займався пошуком та наймом охоронців, як правило – з числа колишніх співробітників правоохоронних органів, а за свої послуги щомісячно отримував визначену ним винагороду.
     Наразі обвинувачений перебуває під домашнім арештом.
     Водночас, його спільника - ще одного організатора цього закладу – уже засуджено та призначено покарання у виді 127,5 тис. грн. штрафу. Не погодившись із таким рішення суду, прокуратурою області внесено апеляційну скаргу з вимогою призначити йому більш суворе покарання.
     Зазначимо, що вказані особи обвинувачуються у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 203-2 КК України, санкція якої передбачає покарання у виді штрафу від 170 до 680 тис. грн. із конфіскацією грального обладнання.
 
 
 

     Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 327