Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.08.2016

На Дрогобиччині прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом незаконного поводження зі зброєю

Дрогобицькою місцевою прокуратурою взято на контроль розслідування обставин події, яка мала місце у ніч з 12 на 13 серпня цього року, коли невстановленою особою у Дрогобичі кинуто на приватне подвір’я керівника комунального підприємства бойову ручну гранату РГ-42, вибухом якої пошкоджено автомобіль та фасадну стіну сусіднього будинку. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України, процесуальне керівництво в якому здійснюється прокуратурою.

Водночас, сьогодні працівниками Дрогобицької місцевої прокуратури спільно зі співробітниками Дрогобицького МВ УСБ України у Львівській області у межах іншого кримінального провадження щодо незаконного обігу наркотиків проведено обшук у помешканні місцевого жителя в місті Дрогобичі, в ході якого виявлено та вилучено гранати «Ф-1» та «РГД-5», а також робочі записи щодо тактики ведення саперно-підривної діяльності.

За вказаним фактом місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, із попередньою кваліфікацією – ст. 263 КК України (незаконне поводження із зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

 

 

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 3205