Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.01.2018

Доцент одного із львівських вишів 2 місяці перебуватиме під домашнім арештом за неправомірну вигоду

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, місцевими поліцейськими спільно з працівниками Управління захисту економіки у Львівській області, у четвер, 11 січня, в робочому кабінеті 50-річного доцента одного із львівських навчальних закладів його затримано на отриманні неправомірної вигоди, яку чоловік отримав від студента.

За грошову винагороду у розмірі 370 доларів США, викладач університету обіцяв безперешкодне складання іспиту і захист диплома.

На даний час, зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 ККУ (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), а також Галицьким районним судом обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту із носінням електронного браслету.

За вчинене підозрюваному загрожує до 10 років ув’язнення без права звільнення від кримінальної відповідальності, трирічне позбавлення права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю та конфіскація майна.

Крім цього, зазначимо, що під час санкціонованого обшуку у порушника виявлено перелік студентів та 21 тисячу гривень.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

 

кількість переглядів: 2135