Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.04.2018

Директору одного із львівських підприємств повідомлено про підозру у шахрайстві

Сьогодні, 12 квітня, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, повідомлено про підозру керівнику підприємства та голові правління одного із автогаражних кооперативів у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15 (закінчений замах на злочин), ч.4 ст.190 (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах) КК України.

Встановлено, що зловмисник достовірно знаючи, що будівництво багатоповерхового житлового будинку у Львові здійснюється без належно оформлених документів, запропонував фізичній особі купити у ньому одну із квартир.

Чоловік скориставшись довірою потенційного покупця, запевнив його у наявності усієї необхідної документації та взяв передоплату у розмірі 480 тис грн (80% від вартості квартири).

Відтак, між шахраєм та потерпілим було укладено договір про вступ у члени вказаного кооперативу та отримання паю у формі квартири.

Нагадаємо, що учора, 11 квітня, вказану особу затримано правоохоронцями в порядку ст.208 КПК України.

На даний час вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу вигляді тримання під вартою.

Крім цього, перевіряється його причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень у сфері містобудівної діяльності.

Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1756