Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.05.2018

На Львівщині поліцейських, які отримали неправомірну вигоду, триматимуть під вартою

За процесуального керівництва прокуратури області, повідомлено про підозру двом працівникам Управління патрульної поліції на Львівщині у вчиненні ними кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Встановлено, що зловмисники, отримали від 28-річного львів’янина неправомірну вигоду у сумі 300 доларів США.

Кошти призначались за непритягнення його до адміністративної відповідальності за ст.130 КУпАП (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Нагадаємо, що патрульних, 23 квітня затримано співробітниками Служби безпеки України у Львівській області в порядку ст.208 КПК України.

Галицьким районним судом м. Львова поліцейським обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, з альтернативою внесення застави у розмірі 35 тис грн кожному.

Довідково: санкція вказаної статті передбачає до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Львівської області

 

 

 

кількість переглядів: 2073