Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.08.2018

Правоохоронці повідомили про підозру львів’янину у зайнятті гральним бізнесом

За процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури, працівниками Нацполіції повідомлено про підозру 31-річному львів’янину у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом).

Досудовим розслідуванням встановлено, що зловмисник у період з 2014 року по лютий 2017 року організував у м. Мостиська підпільний гральний заклад.

Свою незаконну діяльність чоловік здійснював у орендованому приміщенні, куди помістив 27 гральних автоматів.

Для обслуговування гравців, а також надання безперервного доступу до азартних ігор, лиходій найняв на роботу охоронців та касирів – місцевих мешканців. Персонал закладу звітував організатору щодо діяльності грального бізнесу, руху коштів, сплати платежів тощо.

Зазначимо, що діяльність закладу не афішувалася, вхідні двері постійно були зачинені, а для того, щоб клієнти могли увійти, вони проходили так званий «фейс контроль».

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили гральне обладнання, документи про облік і звітність, у яких зафіксовано рух коштів, що надходили від відвідувачів, а також перелік постійних клієнтів.

Довідково: санкція інкримінованої правопорушнику статті передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1898