Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.04.2019

Львівські прокурори здійснили пілотне оцінювання ефективності своєї діяльності на зразок європейських стандартів

У цьому проекті взяли участь представники місцевих прокуратур та структурних підрозділів регіональної прокуратури усіх рівнів (від прокурора до заступника начальника управління).

Комісію з оцінювання діяльності прокурорів очолила заступник прокурора області Галина Борейко, а до її складу увійшло ще восьмеро осіб.

Під час оцінювання виникало чимало запитань, які члени Комісії невідкладно вирішували, а висновки та пропозиції щодо удосконалення напрацьованого обговорюватимуться з представниками Генеральної прокуратури України.

Зазначимо, що цей захід проведено з метою створення сучасного, високоякісного українського підходу до оцінки ефективності діяльності кожного прокурора на зразок європейських стандартів.

При цьому враховуються вимоги Венеційської Комісії – як основи базових стандартів вимірювання якості роботи установ, що забезпечують верховенство права.

«Прокуратура Львівської області висловлює подяку за можливість долучитися до розробки цієї системи, головна мета якої забезпечити належне виконання службових обов’язків кожним працівником» – зазначила заступник прокурора Львівської області Галина Борейко.

«Переконана, що це сприятиме підвищенню продуктивності та якості роботи прокурорів», – підсумувала вона.

Прес-служба прокуратури Львівської області

 

кількість переглядів: 1514