Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.02.2021

Винуватцям у смерті 10-річної дитини винесено вирок

Закінчено судовий розгляд у кримінальному провадженні відносно чотирьох працівників Дрогобицького РЕМ (60-річного і 45-річного електромонтерів оперативно-виїзної бригади, 43-річного майстра виробничої дільниці та 53-річного головного інженера) за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві особами, які зобов’язані їх дотримуватися, що спричинило загибель малолітньої дитини (ч.2 ст.272 КК України).

Як ми інформували раніше (https://lviv.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_t=rec&id=253419&fp=750),  у м. Дрогобичі, неподалік території одного з дошкільних навчальних закладів, 10-річний місцевий мешканець, переходячи кладку через річку у вигляді двох металевих труб, був уражений електричним струмом через несправність електромережі.

Суд підтримав аргументовану позицію Дрогобицької місцевої прокуратури та призначив кожному із засуджених покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади на підприємствах, установах, організаціях, чи займатися діяльністю, пов’язаною з виконанням робіт на кабельних лініях і діючих електроустановках на строк 3 роки.

 

 

 

 

Пресслужба Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1311