Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.06.2021

У Дрогобичі за вбивство та грабіж судитимуть двох закарпатців

Дрогобицькою окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт щодо 41-річного та 58-річного уродженців Закарпатської області, одного з яких обвинувачують в умисному вбивстві (ч.1 ст.115 КК України), а його брата – у грабежі (ч.2 ст.186 КК України).

 

Як ми інформували раніше (https://lviv.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_t=rec&id=290967), 9 березня цього року на околиці Дрогобича у саморобному наметі троє осіб ромської національності розпивали спиртні напої з 54-річним мешканцем Дрогобича. Між чоловіками виник конфлікт, у ході якого молодший завдав дрогобичанину численні удари молотком по голові, від чого потерпілий помер на місці. Тоді ж старший брат обвинуваченого, скориставшись ситуацією, викрав із сумки жертви мобільний телефон.

 

Досудове розслідування здійснювали слідчі Дрогобицького ВП ГУ НП у Львівській області.

 

За вчинення умисного вбивства чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років, а його братові за грабіж – від 4 до 6 років на ґратами.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана  кримінальному покаранню, доки  її вину  не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1278