Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.05.2023

Заволодіння більш як 1 млн грн під час будівництва дитячого майданчика – судитимуть директора товариства

Прокурори Франківської окружної прокуратури міста Львова завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно директора товариства за фактами незаконного заволодіння майном та службової підробки (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

Слідством встановлено, що між очолюваним обвинуваченим товариством та однією із сільрад Львівщини було укладено договір на будівництво дитячого та спортивного майданчиків.

За умовами договору підприємство, зокрема, повинно було встановити дороговартісні, якісні тренажери відомої української марки.

Однак, з метою заволодіння бюджетними коштами, фігурант встановив в рази дешевші тренажери, значно гіршої якості, іншого бренду.

А в офіційних документах вказав, що під час будівництва було встановлені саме ті тренажери, які було передбачено договором. Та подав їх для оплати замовнику.

Таким чином, останній заволодів понад 1 млн грн.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими ВП № 1 ЛРУП № 2 ГУ НП у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики
Львівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 421