Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.09.2013

Правоохоронні органи перевіряють можливий факт згвалтування та доведення, у зв”язку з цим, до самогубства 17 -річної мешканки Дрогобича

     Зазначимо, що 12 серпня поточного року Дрогобицьким МВ ГУ МВС у Львівській області зареєсторвано кримінальне провадження за фактом отримання тілесних ушкоджень неповнолітньою І. за ч. 1 ст.125 КК України.
 
      Підставою для цього було повідомлення лікувальної установи про доставлення на приймальний покій дівчини з тілесними ушкодженнями. Як з”ясовано у подальшому неповнолітня вистрибнула з вікна 5 –ти поверхового будинку.
 
       За цим фактом органами внутрішніх справ розпочато досудове розслідування.
 
       У цей же день, під час допиту неповнолітня повідомила, що “у з”вязку з поганим настроєм у житті вирішила покінчити життя самогубством”.
 
      З огляду на те, що дівчина перебуваючи на лікуванні, не давала жодних свідчень про її згвалтування та доведення, у зв”язку з цим, до самогубства, слідчі міліції цю версію не перевіряли.
 
    Водночас, 5 вересня поточного року під час допиту як потерпілої, неповнолітня заявила, про її згвалтування трьома особами.
 
    Наразі вказані відомості зареєстровано до ЄДРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 152 КК України, а кваліфікацію попереднього кримінального правопорушення (ч.1 ст.125 ) змінено на ч.3 ст.120 КК України.
 
     На даний час, у кримінальному провадженні проводиться комплекс слідчих дій з метою об”єктивної перевірки обставин, викладених останньою. Процесуальне керівництво у вказаному провадженні здійснюється Дрогобицькою міжрайонною прокуратурою Львівської області.
 
 
 
 
                                     Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 2470