Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.09.2013

На Львівщині виявлено та припинено діяльність підпільного цеху з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв

    За процесуального керівництва прокуратури Львівської області СУ ГУ МВСУ у Львівській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 199 ч.2 КК України.
 
   У ході проведення, 12 та 13 вересня у м.Стрий обшуків за місцем проживання та реєстрації осіб, причетних до незаконного виготовлення і збуту фальсифікованих алкогольних виробів із використанням підроблених марок акцизного податку, виявлено та зупинено діяльність підпільного цеху з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв.
 
   Зокрема, вилучено більш ніж 2000 марок акцизного податку на алкогольні вироби, 17 ящиків готової алкогольної продукції, близько 1,5 тонни спирту, готову розведену алкогольну продукцію у спеціальних ємкостях, обладнання та матеріали для масового виготовлення алкогольних напоїв.
 
   Під час вчинення злочину затримано двох осіб, на даний час вони знаходяться під домашнім арештом.
 
  Наразі тривають криміналістичні і хімічні експертизи та встановлюється коло осіб причетних до незаконного виготовлення, перевезення та збуту підроблених марок акцизного податку на алкогольні напої та фальсифікованих алкогольних напоїв.
 
   Хід розслідування перебуває на контролі прокуратури Львівської області.
 
 
 
 
 
        Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 2268