Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.09.2013

Чиновниця «відрізала» шмат землі у «Львівського локомотиворемонтного заводу»

Через посадовця сільради в Яворівському районі «Львівський локомотиворемонтний завод» позбувся 1,25 га землі, – повідомила прес-служба прокуратури Львівської області
Управління правозахисної діяльності, протидії корупції та злочинності у сфері транспорту прокуратури Львівської області завершило досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 364, ч. 1 ст. 366 КК України.
За результатами зібраних доказів повідомлено про підозру службовій особі однієї із сільських рад Яворівського району Львівської області. Остання, порушуючи вимоги Земельного кодексу України, підготувала документацію та винесла на розгляд сесії сільської ради питання про надання фізичній особі 1,25 га землі для ведення особистого селянського господарства. На підставі рішення сільради видано державний акт на право приватної власності на земельну ділянку. Водночас, як з’ясували, на цій земельній ділянці розташовані адміністративна будівля та складські приміщення ПрАТ «Львівський локомотиворемонтний завод».
Нині кримінальне провадження з обвинувальним актом скерували в суд.
"Львівська газета"
 
http://gazeta.lviv.ua/news/2013/09/26/16064

кількість переглядів: 2379