Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.11.2013

Правоохоронні органи нададуть правову оцінку діям осіб після сьогоднішнього судового засідання у Жовкві

       Прокуратурою Жовківського району Львівської області зареєстровано кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 та ч.2 ст.357 КК України за фактом вчинення в приміщенні Жовківського районного суду хуліганських дій групою осіб та заволодіння особливо важливими документами.
 
   Зазначимо, що сьогодні рішенням Жовківського районного суду за результатами розгляду обвинувального акту затверджено угоду про визнання винуватості та визнано винним колишнього працівника міліції, який обвинувачується у перевищенні службових повноважень при переслідуванні автомобіля, а в подальшому, після дорожньо-транспортної пригоди з участю вказаного автомобіля та мотоцикла на автодорозі між селом Нова Кам”янка та хутором Березина Жовківського району, яка мала місце 7 травня поточного року, покинув місце події, не повідомивши про ДТП.
 
     Працівник правоохоронного органу повністю визнав свою вину, стосовно дій, за якими йому оголошено підозру.
 
     Водночас, сьогодні, слідчими прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом самої ДТП та прийнято рішення про закриття кримінального провадження за відсутності складу кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 286 КК України. Слідством встановлено, що причиною ДТП стали порушення правил дорожнього руху водієм мотоцикла, який не досяг віку з якого настає кримінальна відповідальність та відповідно до ст. 22 КК України не може бути суб”єктом даного злочину.
 
 
 
 
 
                                        Прес-служба прокуратури Львівської області
 

кількість переглядів: 2323