Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.12.2013

Землевпорядника Річківської сільської ради притягнуто до відповідальності за корупційне правопорушення

     28 листопада цього року Апеляційний суд Львівської області поставив крапку в судовій справі про притягнення до відповідальності землевпорядника Річківської сільської ради
     Іще в серпні спецпідрозділ УСБУ у Львівській області стосовно цього службовця склав адміністративний корупційний протокол. Підставою стало те, що, проходячи службу в органах місцевого самоврядування, землевпорядник порушив встановлену законом заборону та суміщав цю роботу з підприємницькою діяльністю.
     Згідно з рішенням Залізничного районного суду від 30.09.2013, службовця визнано винуватим у зазначеному правопорушенні, накладено на нього штраф у розмірі 850 грн. і конфісковано весь дохід, отриманий від підприємницької діяльності.
     Не погодившись із такою санкцією, землевпорядник оскаржив це рішення в апеляційному порядку. Однак унаслідок принципової позиції представника прокуратури апеляційний суд залишив чинним рішення суду першої інстанції.
    Відтак правопорушнику таки доведеться сплатити штраф і віддати в дохід держави незаконно отриманий дохід від підприємницької діяльності, – повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.
«Львівська газета», 03.12.2013
 
http://www.gazeta.lviv.ua

кількість переглядів: 1705