Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.04.2014

Міліціонерів Миколаївського РВ на Львівщині викрили на фальсифікації справи

Працівники Миколаївського РВ міліції на Львівщині сфальсифікували кримінальну справу проти громадянина, якого згодом засудили за незаконне зберігання та розповсюдження наркотичних засобів.
 
Про це 11 квітня на прес-конференції повідомив прокурор Львівської області Володимир Гураль.
 
Як зазначив Гураль, факт, наведений львівським адвокатом Олегом Мициком у програмі «Люстрація» на телеканалі ZIK щодо фальсифікації кримінального провадження у Миколаївському районі, підтвердився під час прокурорської перевірки.
 
«Дійсно, співробітники міліції Миколаївського району сфальсифікували кримінальну справу відносно громадянина. У зв’язку з цим прокуратура внесла дані у ЄРДР, розпочато розслідування незаконних дій працівників міліції.
 
Працівники прокуратури Миколаївського району, які не забезпечили належний нагляд за розслідуванням цієї справи покарані – один співробітник звільнений з прокуратури, прокурор Миколаївського району отримав догану», – повідомив Гураль.
 
За словами прокурора області, прокуратура готує апеляцію до суду про виправдання чоловіка, проти якого сфабрикували кримінал.
 
«Ми будемо наполягати на виправдувальному вироку. Відносно цієї людини було порушено кримінальне провадження і винесено вирок незаконно.
 
Окрім того, я підписав розпорядження провести комплексну перевірку у прокуратурі Миколаївського району – ми будемо з’ясовувати, чи не було інших порушень законодавства», – розповів В.Гураль.
 
 
Get the Flash Player to see this player.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://zik.ua/ua/news/2014/04/11/militsioneriv_mykolaivskogo_rv_na_lvivshchyni_vykryly_na_falsyfikatsii_spravy_478735
 
«ZIK» п'ятниця 11 квітня, 2014

кількість переглядів: 3096